Lichaamspakkingen

Geef je hele lichaam een opkikker

Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Zowel voor lichaam en geest. Zoals de naam al zegt: het hele lichaam wordt ingepakt. Wil je compleet ontspannen? Boek er dan een ontspanningsmassage bij.

De werking van lichaamspakking

Lichaamspakkingen zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en het verzorgen van jouw lichaam. Dit doordat het ondersteuning geeft bij het ontgiften van het lichaam hierdoor wordt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen van het lichaam gestuurd hierdoor worden ook de afvoer van afvalstoffen word hierdoor gestimuleerd. Ook wordt de vochthuishouding gestabiliseerd.

De pakking hebben een voedende en verzorgende werking op de huid. Door specifieke ingrediënten toe te voegen aan de pakking wordt de huid steviger en gezonder.

Daarnaast voelt de pakking heerlijk aan op het lichaam en krijg je de kans om te genieten van een moment voor jezelf. Dit geeft een ontspannen gevoel en zorgt er tegelijkertijd ook voor dat je je na afloop energieker voelt!

Het is belangrijk om na de behandeling goed water te drinken zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

De behandeling

De behandeling start eigenlijk gelijk met de pakking deze breng ik zorgvuldig aan op je lichaam. Daarna wordt de pakking met folie afgedekt. De warmte van de infrarooddeken versterkt de werking van de pakking en bevorderen zo de ontgifting. De pakking moet minimaal 30 minuten intrekken en wordt daarna met warme kompressen afgenomen. 

Infrarood deken

Heilzame infrarood warmte dat diep het lichaam indringt en de spieren en organen opwarmt, stimuleert en ontspant en heeft daardoor op het gehele lichaam inclusief de gewrichten een aangename positieve uitwerking.

  • Bevordert de bloeddoorstroming
  • Goed voor afslanken omdat het de vetverbranding stimuleert
  • Bevordert soepele spieren en gewrichten
  • Bevordert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam
  • Betere ontspanning
  • Stimulering van het immuunsysteem
  • Stimulering van de organen
  • Bevordert de werking van een lichaamspakking

Pakkingassortiment

Wintermixpakking

Met de geuren kaneel, sinaasappel, kruidnagel, den, pepermunt. Heerlijk voor de koude winterdag, om je lijf een boost te geven aan energie! Deze pakking is rijk aan vitamine A, E.

De combinatie van de winter geuren zorgen voor een verwarmend, ontspannend effect op je lichaam. Deze pakking zorg voor een voedende hydraterende en verzachtende werking.

Sinaasappelcrème pakking

Sinasappelpakking werkt kalmerend en ontspannende is goed tegen depressiviteit en slapeloosheid. Het brengt jouw energiebanen (chi) weer op gang. De pakking heeft ook een sterke anti-cellulitis werking.

Lavendelpakking

Zuivere lavendel staat bekend om z’n natuurlijke rustgevende en ontspannende werking. Sheabutter voedt, verzacht en verzorgt de huid. Vitamine E is een sterke anti-oxidant. De Lavendel pakking is voor rustgevendheid, antistress en voedend gevoel.

Aloë Vera pakking

De extracten van deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem. Daarnaast werk de aloë Vera pakking reinigt , kalmeert, hydrateert, voedt, hersteld de huid op een zachte wijze.

Algen pakking

Een algenpakking bestaat uit 3 soorten algen. Deze pakking is rijk aan mineralen, vitaminen, het lichaam komt in ontgifting. Het lichaam zuivert, normaliseert en vitaliseert de huid. Stimuleert de celstofwisseling, activeert vetstofwisseling. Heeft een vocht vocht afdrijvend werking.

Magnesium pakking

Er zijn 3 soorten magnesium gels die gebruikt kunnen worden bij de pakkingen. In overleg welke klachten je hebt kunnen we de verschillende gels inzetten. De werking van de pure magnesuim gel is zuivert, hydrateert en bevordert het herstel van de huid

De basis van de gel is het oeroude magnesium uit de Zechstein bron. Magnesium heeft hierbij een dubbele werking. Het is samen met het aanwezige calcium verantwoordelijk voor de opbouw van gezonde en sterke botten. Daarnaast zorgt het voor ontspanning van de spieren rondom het pijnlijke gewricht. Juist deze spieren vangen de klappen op als een gewricht niet optimaal functioneert. Hoge spierspanning en verkramping liggen dan al gauw op de loer. Magnesium helpt het gebied rondom de gewrichten te ontspannen, waardoor verlichting ontstaat. Deze pakking kan koud aanvoelen op de huid.

Zechsal MCM-gel is speciaal ontwikkeld om gewrichtsklachten op een natuurlijke manier aan te pakken, het bevat 15% magnesiumchloride en een aantal ontstekingsremmers te weten OptiMSM, chondroitine en gember.

Zechallsportgel is geschikt bij kramp, spierpijn en blessures. Verrijkt met OptiMSM voor sneller herstel na sporten en inspanning. Wordt ook gebruikt door topsporters.

Plan uw afspraak
× Hoe kan ik je helpen?